SKY Superior Apartmá na sluneční terase

Na sluneční terase - na naší střeše - s jedinečným výhledem do okolí, jsme v její pravé části vybudovali menší, ale o to romantičtější SKY apartmán s celkovou rozlohu 35 m2, ke kterému náleží privátní střešní terasa osázená trvalkami a bylinkami o velikosti 50 m2. Od jara do podzimu je vaše privátní část terasy vybavená stolkem s křesílky a 2 lehátky na opalování s nádherným výhledem na jezero, hory a západ slunce.

Při rezervaci pobytu prosím mějte na paměti, že mezi 3. a 4.patrem je schodiště. Výtah z parkoviště jede pouze do patra 3., pak se musí vyjít pěšky několik schodů.

V hlavní části je umístěna manželská postel s pohodlnou matrací, relaxační koutek s konferenčním stolkem, velkou LED TV a vnitřním posezením s výhledem do okolí. V menším kuchyňském koutě oceníte minibar, ve kterém pro vás bude připravená lahev vychlazeného Prosecca, kávu si můžete připravit na Nespresso kávovaru na kapsle. Na váš první šálek kávy na terase budete mít kapsle připravené na apartmá a pokud je spotřebujete dříve než od nás odjedete, další si můžete objednat na naší centrální recepci - pokojské vám je přinesou na apartmán. V koupelně oceníte prostorný sprchový kout, umyvadlo se stolkem, ručníky, osušky, mýdlo a tělové mléko. V chodbě apartmá je vestavěná šatní skříň (včetně trezoru) s velkým zrcadlem. Z obývacího pokoje je vstup na vlastní terasu.
Součástí apartmá je infrasauna se světelnou terapií. SKY apartmá má vlastní klimatizační jednotku, na které si v létě nastavíte příjemnou teplotu a v zimě si přitopíte dle svých představ. 
Maximální kapacita apartmánu jsou 2 osoby, z toho maximálně 2 dospělé osoby, bez možnosti přistýlky.
Hosté SKY apartmánu mohou využívat vířivku umístěnou na sluneční terase (relax ve vířivce je zahrnutý v ceně  apartmánu, ale je nutná rezervace nutná předem). V letním období si můžete užít bazén se slanou vodou se vstupy bez omezení (a zároveň je bazén otevřený). I tato služba je zahrnutá v ceně ubytování. Vířivku pro vás moc rádi připravíme i mimo otevírací dobu terasy - tj. po 20.hodině - stejně jako vám nabízíme možnost vykoupat se v bazénu po 20. večerní nebo brzy ráno než přijdou hosté z ostatních apartmánů. 
Na sluneční terase je v samostatném domečku umístěná finská sauna - ta je pro vás k dispozici za příplatek a rezervace je nutná předem (min 2 hodiny předem).
Všem našim hostům je k dispozici bezplatná Wi-Fi.
K apartmánu náleží jedno vyhrazené parkovací místo v podzemních garážích ZDARMA!

PRO PRVNÍCH 5 REZERVACÍ ROKU 2023 NABÍZÍME dodatečnou 15% SLEVU na rezervaci - VAŠI PŘEDOBJEDNÁVKU NÁM POŠLETE emailem na rezervace@jbxresort.cz - minimální počet nocí: 2

 
 
 
Pokud hledáte romantické místo kde budete větší část roku úplně sami - doporučujeme rozhodně rezervaci našeho SKY apartmánu!